Skip to content

Remat Auto Sibiu: Cum transformă Rabla Local Parcul Auto în Sibiu

Remat Auto Sibiu

July 17, 2023

2 comments

Remat Auto Sibiu: Cum transformă Rabla Local Parcul Auto în Sibiu

Programul Rabla local la Remat Auto Sibiu

Programul Rabla Local s-a lansat în data de 21.04.2023 și este prevăzut pentru a îmbunătăți calitatea
mediului prin casarea autovehiculelor uzate cu o vechime mai mare sau egală cu 15 ani de la anul
fabricației. Acestea trebuie să aibă normă de poluare Euro 3 sau inferioară pentru a fi eligibil. Programul promovează reducerea poluării aerului și promovarea utilizării autovehiculelor mai eficiente din punct de vedere ecologic și energetic.
Remat Auto Sibiu, situat pe Str. Ștefan cel Mare, Nr. 192, (ieșirea spre Agnita) este centru autorizat de colectare și reciclare a autovehiculelor scoase din uz, în cadrul căruia te poți înscrie la programul Rabla Local!

Îmbunătățirea calității mediului prin casarea autovehiculelor vechi

Dacă dorești să participi la programul Rabla Local la Remat Auto Sibiu, te poți bucura de diferite beneficii. Acestea sunt: transportul pe platformă gratuit al autovehiculului, întocmirea gratuită a documentației de radiere și consultanță privind programul Rabla local. Nu în ultimul rând, beneficiezi de un stimulent de casare de 3000 de lei din partea Primăriei Sibiu.

Susținem acest program deoarece contribuie la eforturile de a proteja mediul prin scoaterea din uz a vehiculelor vechi. Echipa noastră este mereu gata să te asiste să predai autovehiculul tău la centrul de reciclare Remat Auto Sibiu.

Cine se poate înscrie în programul Rabla Local la Remat Auto Sibiu?

Înscrierea în programul Rabla Local la Remat Auto Sibiu, presupune niște condiții care trebuie îndeplinite atât de tine, ca proprietar, cât și de autovehicul.

În ceea ce te privește ca proprietar:

Ca să te înscrii la programul Rabla Local Trebuie să ai domiciliu sau reședință în România, în aria administrativă a primăriei.  Autovehiculul trebuie să fie înregistrat pe numele tău de cel puțin 5 ani și se află în evidențele fiscale ale Primăriei Sibiu. Nu poți avea datorii neplătite la ANAF (impozite sau amenzi). Totodată, nu poți folosi aceeașo mașină pentru obținerea altor tipuri de finanțare, inclusiv prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus! Nu în ultimul rând, nu trebuie să ai condamnări definitive pentru infracțiuni împotriva mediului. 

În ceea ce privește autovehiculul uzat

Autoturismul trebuie să fie înmatriculat în România, înregistrat în evidențele fiscale. Mașina trenuie să aibă o vechime mai mare sau egală cu 15 ani și normă de poluare maximum Euro 3. De asemenea, este esențial ca autovehiculul să dispună de următoarele componente vitale: motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, șasiu, precum și echipamentele electronice de control al funcțiilor vehiculului și dispozitivul catalizator, dacă acestea au fost prevăzute din construcție.

Ce documente sunt necesare pentru înscrierea în programul Rabla Local?

Pentru a te putea înscrie în programul Rabla Local Sibiu și pentru aprobarea cererii de finanțare, trebuie să prezinți următoarele acte: 

  • Copie după cartea de identitate
  • Acte înmatriculare autovehicul – carte tehnică și talon plus cerere de înscriere
  • Certificat de atestare fiscală din care să reiasă plata obligațiilor către ANAF
  • Certificat de atestare fiscală din care să rezulte plata obligațiilor la Bugetul local
  • Cazier judiciar din care să reiasă că proprietarul vehiculului nu este condamnat pentru infracțiuni asupra mediului
  • Extras Cont Bancar
  • Declarație pe proprie răspundere că îndeplinește condițiile menționate din art. 9 din ghidul de finanțare și Acordul scris cu privire la participarea în program

Așadar, eforturile noastre de a aduce programul Rabla Local în Sibiu la Remat Auto confirmă angajamentul nostru pentru un viitor mai durabil. Dorim să demonstrează că soluțiile de reciclare și reînnoire pot avea un impact pozitiv nu doar asupra confortului tău, ci și asupra mediului înconjurător.  

Remat Auto – Mai mult decât casare, este un nou început!

2 comments on “Remat Auto Sibiu: Cum transformă Rabla Local Parcul Auto în Sibiu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *